Sportiva italiană Camila Giorgi (32 de ani), care a câştigat turneul WTA 1000 de la Montreal în 2021, şi-a anunţat retragerea din activitate, a anunţat Federaţia Italiană de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Giorgi, care a ajuns în 2018 pe locul 26 mondial, a jucat ultimul meci pe 23 martie, în turul 2 al turneului WTA 1000 de la Miami, unde a fost învinsă (6-1, 6-1) de poloneza Iga Swiatek, numărul 1 mondial. De atunci, ea nu a mai apărut în competiţie.

Pe lângă performanţa de la Montreal din 2021, care reprezintă cel mai mare trofeu al carierei sale, Giorgi a mai ajuns în sferturile de finală la Wimbledon în 2018 şi la turneul olimpic de la Tokyo în 2021. De asemenea, ea a ajuns în optimi de finală la US Open în 2013 şi la Roland Garros în 2022.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Italianca era antrenată de tatăl ei, Sergio, o figură controversată în circuitul feminin din cauza ieşirile sale nervoase la adresa arbitrilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.