"Am făcut-o din nou", a declarat antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, după victoria cu 2-1 în faţa formaţiei Bayern Munchen, în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor, în care Joselu a marcat de două ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real a fost încoronată campioană a Spaniei la sfârşitul săptămânii trecute, cu patru meciuri înainte de finalul sezonului, iar acum va înfrunta Borussia Dortmund pentru a optsprezecea finală şi al 15-lea titlu, care ar fi sinonim cu o triplă de negândit (La Liga, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor) pe Wembley, la 1 iunie.

"Este ceva inexplicabil, este magia acestui club, a acestor fani care împing pe un stadion fantastic şi a acestor jucători care nu încetează să creadă că este posibil să facă ceva magic", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Jucătorii au avut un sezon la care nimeni nu se aştepta. Nici eu nu mă aşteptam ca această echipă să fie capabilă să facă asta. Ajungerea în finală este un succes şi apoi vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat italianul, într-un moment în care Real părea la capătul puterilor după plecarea lui Karim Benzema.

Fostul antrenor de la Paris Saint-Germain a lăudat managementul preşedintelui său Florentino Perez, "căpitanul" corabiei madrilene care "a reuşit să creeze această generaţie de jucători care au realizat deja atât de multe", şi a spus că speră "să poată câştiga o nouă Ligă a Campionilor", a cincea ca antrenor.

Referindu-se la Joselu, autorul dublei care a trimis echipa sa în cea de-a optsprezecea finală de Liga Campionilor, Ancelotti a spus că acesta este "un exemplu fantastic, care a contribuit mult în acest sezon chiar şi fără să joace multe minute".

Atacantul spaniol de 34 de ani a răspuns în zona mixtă că se poate numi "eroul" unei alte nopţi magice pe Santiago Bernabeu.

"Cred că fiecare jucător visează la astfel de momente, la a fi acolo când trebuie să fii acolo. Cred că nici măcar visele mele nu au fost la fel de frumoase ca tot ceea ce am trăit în această seară", a spus el.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.